Wat is domotica?

geplaatst in: Domotica | 0
De mysteries van huis automatisering.
Het idee van huis automatisering leek altijd een beetje een droom. Het idee dat uw huishoudelijke apparaten, verlichting, verwarming en beveiliging allemaal zelf te kunnen beheren leek fantastisch – maar niet echt binnen het bereik van gewone mensen tegen een redelijke prijs. Zoals met alle technologie, wat onmogelijk leek slechts een paar jaar geleden, is nu steeds gemeenschappelijke plaats, en hetzelfde geldt met domotica. Duizenden mensen zijn domotica aan het toevoegen in hun huizen; genieten van de voordelen van een lage energierekening, extra beveiliging en de eenvoudige vreugde van het hebben van een huis dat op zich zelf let. Domotica is beschikbaar voor iedereen, met inbegrip van u!
Wat is domotica?
Het simpele antwoord is – alles wat je wilt dat het is! Domotica is iets waarmee u in uw woning de verlichting, verwarming en apparaten gemakkelijker en efficiënter kan gebruiken. Het kan zo simpel zijn als een afstandsbediening of de automatische besturing van een paar lampen, of het kan een compleet systeem zijn dat alle belangrijke onderdelen van uw huis regelt, op maat te stellen in uw eigen persoonlijke voorkeur. Domotica is iets dat je automatische controle van de dingen rond het huis geeft.
Hoe kan huis automatisering werken voor mij?
Domotica geeft u totale controle. U kunt klein beginnen en uitbreiden in de tijd. Hiermee kunt u van het gemak van automatische verlichting, betere beveiliging en een lagere energierekening genieten. U kunt zelfs alles wijzigingen via het internet, dus je hebt totale controle, ongeacht waar je bent.
Handige Verlichting
Domotica kan absoluut gemak voor de verlichting in huis te brengen.
  • De verlichting gaat automatisch aan en uit als je de kamers binnenloopt. Het is niet nodig om te zoeken voor de lichtschakelaar.
  • Verander de helderheid van het licht en zelfs de kleur bij de aanraking van een knop om uw stemming te weerspiegelen.
  • Tijd geregelde verlichting bespaart energie, maar nog steeds verlicht de ruimte waar en wanneer u het nodig heeft.
  • Aanwezigheids sensoren verlichten uw huis en verwelkomen u thuis in de avond.
Bespaar energie met domotica
Domotica kan door controle te brengen in uw woning flink uw energieverbruik verminderen. Uw energierekening is waarschijnlijk een van de meest prijzige rekening die je krijgt, en het wordt alleen maar erger als de energieprijzen blijven stijgen. Tenzij je de energie slimmer gebruikt. Domotica geeft u inzicht wanneer de verwarming van uw huis aan staat, hoeveel apparaten er draaien, en wat hun energieverbruik is. In het systeem kunt u gedetailleerde gegevens zien over het verbruik, dus je kunt energieverspilling lokaliseren en wijzigingen, waardoor u geld zal besparen.
Beveilig uw huis met domotica. 
Kan je niet meer herinneren wanneer je de raam hebt afgesloten of het alarm systeem hebt ingeschakeld? Met domotica kunt u eenvoudig inloggen op uw systeem en de status ervan controleren. Met een druk op de knop kunt u al uw deuren, ramen en verlichting bedienen en de alarm installatie inschakelen.Als je weg bent, kunt u het systeem controleren en beelden van uw woning zien met de camera’s. U wordt gewaarschuwd als er een indringer bij uw woning aanwezig is. Met behulp van domotica beveiligt u uw huis en geeft u gemoedsrust.
Welkom bij df domotica
Er is een breed scala van keuze en hoe klein je ook begint, je domotica-systeem kunt u uitbreiden met uw behoeften. Als u gewoon de verlichting wilt gaan aansturen, dan is dat prima. Als u naast de verlichting ook de zonwering, sloten, alarm systeem, elektrische apparaten, verwarming controle, etc dan kunt u dat ook gaan doen. Bij df domotica zijn er vele technologische mogelijkheden. Neem een kijkje op ons website of neem contact met ons op en wij kunnen u begeleiden naar de beste oplossing. Begin vandaag nog met uw eigen domotica systeem met df domotica.